Dulu ada sekumpulan budak Malaysia claim buat kereta autonomous. Aku dah doubt dan suspect diorang scam. Semalam mantan team member dia datang buat pengakuan tentang scam mereka.

Ni aku nak tunjuk autonomous betul. Tapi parking jela! Memang betul-betul accurate dan rapat. Aku pun hati-hati gak tekan break nak control, kalau tak laju cam setan. Harap lepas ni lagi smooth lah. Kalau boleh tolong shiftkan gear sekali lah!

Technology auto parking ni guna AI. System dah dilatih mengenal petak kosong dan apa-apa halangan. System akan decide ia halangan atau bukan. Boleh masuk atau tidak. Tanpa human touch.

Bukan macam sistem sifu saham tu. Kau buat screener dengan indicator yang dah memang ada dalam software ShareInvestor tu, kau claim AI!

Dulu ada sekumpulan budak Malaysia claim buat kereta autonomous. Aku dah doubt dan suspect diorang scam. Semalam mantan team member dia datang buat pengakuan tentang scam mereka. Ni aku nak tunjuk autonomous betul. Tapi parking jela! Memang betul-betul accurate dan rapat. Aku pun hati-hati gak tekan break nak control, kalau tak laju cam setan. Harap lepas ni lagi smooth lah. Kalau boleh tolong shiftkan gear sekali lah!Technology auto parking ni guna AI. System dah dilatih mengenal petak kosong dan apa-apa halangan. System akan decide ia halangan atau bukan. Boleh masuk atau tidak. Tanpa human touch.Bukan macam sistem sifu saham tu. Kau buat screener dengan indicator yang dah memang ada dalam software ShareInvestor tu, kau claim AI!;p

Posted by Aliff Ahmad III on Saturday, June 20, 2020

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.