AKHIRNYA.. AKU BERJAYA!!!

A

Ini adik Bella, bukan bukan adik Ain.

Syed Saddiq, Hannah Yeoh, Najib Razak, Asyraf Wajdi, Nurul Izzah, Rina Harun, lebai Maszlee, lebai-lebai PAS, dan KESEMUA politikus di Malaysia tak minat nak bela nasib adik Bella.

Tiada satu MP yang bersuara dalam parlimen untuk adik Bella. Tiada. Tiada. Tiada. Kenapa? Kenapa? Kenapa? Hairan kan? Pelik kan? Dari side BN, PH mahupun PN. Yang datang membela hanya rakyat marhaen yang biasa-biasa macam kami-kami ni je.

Itulah aku telah sebut, kes adik Bella ni hanya a tip of an iceberg. Di belakangnya ada macam-macam isu lain. Ada kematian bayi di Rumah Bonda, dari mana income Siti Bainun, kenapa 10 orang peguam sanggup “probono” dan lain-lain.

Nah, adik Bella bagi mini love kat korang! Siapa kata adik Bella tak pandai cakap? Siapa yang cakap budak cacat tak pandai cakap? Bella dah kasitau mahkamah siapa yang dera dia.

Korang nak percaya siapa? Aku dan adik Bella, atau Siti Bainun, peguam-peguam dia dan gang antivax eskrim Mat Kool?Pilihlah..

😜

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.