BOSS AKU CADANG NAK BUKA 10 INSPECTION CENTER!

B

SCRUT ini jenama rakyat, jenama marhaen, jenama yang melawan kapitalis jahat, jenama yang membela masyarakat daripada ditipu, dipijak dan ditindas syaitan-syaitan yang bertopengkan manusia dalam industri automotive.

Di Scrut Auto ada satu bay sahaja untuk inspection, hari-hari penuh. Demand lebih daripada supply, itu sebab Boss aku, Nik Izwan Kamel cadang nak buka 10 inspection center bagi memenuhi permintaan masyarakat yang percaya kepada SCRUT.

Cuba korang bayangkan, dari Penang, Ipoh, JB, KB dan Alor Setar pun sanggup hantar naik tow truck untuk mendapatkan servis inspection SCRUT yang diberi nama SCRUT Integrity Inspection (Sii). Mereka nak dapatkan padangan dan laporan SCRUT untuk kereta yang bakal dan telah dibeli.

Memang kami sangat terharu dengan kepercayaan orang ramai ini. Demi Allah, aku akan cuba sedaya upaya untuk memastikan tiada pengkhianatan terhadap kepercayaan yang rakyat marhaen amanahkan kepada SCRUT.

Doakan kami!

Berminat? Sila isi borang di bawah ini..
https://forms.gle/3aom9aENSj3SxaVz6

Ingat, get SCRUT before WE get SCREWED!

😉

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.