COVID ADA DI SEKELILING ANDA!

C

Semalam ada seorang staff kena covid di office A, semua staff di sana kena buat RTK Swab Test. Bukan apa, walaupun Covid ni sudah dianggap endemic dan program vaksin telah menunjukkan kejayaan membantu mengurangkan kesan jangkitan Covid-19 ini.

Tapi, ia tetap virus yang fatal dan boleh membunuh. Ia juga senang berjangkit dan mudah dijangkiti. Maka langkah pencegahan tetap diutamakan. Alah, macam demam flu lain. Kalau kau ada flu, memang berjangkitlah 1 office kau.

Saringan awal boleh dibuat sendiri. Since aku ada syarikat supplier barang-barang medical ke hospital. Aku dapat harga lagi best dan yang paling penting, KUALITI! Standard lepas hospital kerajaan punya!

So, aku sarankan korang preplah dekat rumah, office, dalam kereta dan dalam poket. Dengar close contact positive, terus buat test. Puaskan hati. Betul tak?

Mana nak dapat testkit yang power ni?

Mari sini!
https://ifmal.com/…/newgene-bioengineering-covid-19…/…

Harga pun sangat berpatutan dengan kualitinya..

😉

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.