DILARANG TAIK!

D

Sebelum ini aku dah larang bodoh. Kali ini aku nak kasitau, taik juga dilarang di sini. Tak kisahlah kau dah follow aku lama atau top fan. Tetap aku block bila kau taik atau sibodo.

Aku buat page ini bukan nak kumpul follower. Bukan nak kumpul engagement, bukan nak kumpul reach. Aku tak kisah semua tu. Aku sentiasa percaya, rezeki Allah dah tentukan.

Jadi, aku takda masalah nak block sibodo dan sitaik. Facebook dan sediakan button untuk regulate laman kita sendiri. Aku bulan politician untuk terima semua orang seadanya.

Funnel di wall aku ini adalah funnel untuk orang ada ada akal, ada otak, intellectual, intelligent and rational. Orang yang nak cari kebenaran dan nak faham idea dan pandangan aku.

Bodoh dilarang, taik juga dilarang. Taik itik, taik politik, taik penjilat, taik lebai, dan segala jenis taik adalah dilarang. Aku block bukan sebab aku marah, cuma aku kesian bodoh atau taik yang level tak boleh dirawat dah.

Kan? Korang nak berkawan dengan taik ke? Nak hidup dengan sibodo ke?

Aku taknak. Korang decide-lah untuk kemaslahatan korang.

Dekat sini, DILARANG TAIK!

😜

ps : Siapa yang kena block tu, kena sedarlah sama ada kau tu taik atau sibodo menurut aku. Jangan sedih. Itu pandangan aku. Agree to disagree. Bumi Allah ini luas. Page Facebook pun banyak lagi.

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.