ECO-COMFORT : WIPE ANTI-BACTERIAL/VIRUS TANPA ALKOHOL YANG POWER!

E

Aku dah promote hari tu, habis licin. Memang stock tak banyak sebab supply dekat hospital. Diorang baru restock ni, aku minta supply dekat IFMAL sikit.

Eco-comfort wipe ni biasanya digunakan pada patient dalam ICU, untuk lap muka lah. Ya, boleh wipe muka sebab takda alcohol. Nurses dan doctors pun pakai juga untuk sanitize tangan sebab tak mual dengan alcohol. Tangan kering, rosak tangan weh!

Jadi untuk korang yang tangan dah kasar dan rosak sebab main dengan hand sanitizer alcohol tu bolehlah rehab tangan tu dengan guna non-alcohol wipe yang power ni.

Kau boleh lap sekali muka kau, sanitize sekali muka kau dengan wipe ni. Bunuh kuman-kuman yang telah hinggap di wajah anda! Jangan risau gang, wipe ni ada NoT No. KKM, bukan macam hand sanitizer kau beli entah mana hala datang. Claim ada KKM check NoT No. KKM takda.

Ok gang, siapa cepat dia dapat!

Click sini untuk dapatkannya segera!

https://ifmal.com/…/carenow-eco-comfort-wipes-10-wipes-al…/…

Boleh terus beli di IfmalIfmal Bangi dan Ifmal Melawati juga!

—-

Baca lagi!

Ilmu tentang hand sanitizer!

BAGAIMANA NAK SCRUT HAND SANITIZER?Dewasa ini telah wujud bermacam-macam jenis hand sanitizer di pasaran. Dari artis,…

Posted by Aliff Ahmad III on Tuesday, April 14, 2020

—-
Ilmu tentang tentang face mask!

YANG BENAR TENTANG FACE MASK?Kerajaan dah announce boleh pulang bekerja minggu depan. Mesti korang nak cari mask untuk…

Posted by Aliff Ahmad III on Friday, May 1, 2020

—-

Ilmu tentang disinfectant bomb!

BAGAIMANA HOSPITAL DISINFECT ICU, CCU DAN BILIK PEMBEDAHAN?Kerajaan dah longgarkan sedikit PKP, maka rakyat sekalian…

Posted by Aliff Ahmad III on Sunday, May 3, 2020

—-

Ilmu tentang pembunuh kuman tanpa alcohol Micro-Kill!

CORONA JUGA BOLEH MENJANGKITI HAIWAN DAN DIBAWA OLEH HAIWAN!Aduh, bahaya ni! Kurunglah haiwan peliharaan korang semua….

Posted by Aliff Ahmad III on Monday, April 6, 2020

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.