FOMO DENGAN GOLD..

F

Nak cari barang kemas yang murah di KL?

Jemput tengok di Ayden Gold Malaysia – HQ..

Nak cari cincin kahwin, cincin tunang, cincin couple? Cincin talak pun ada!

Usya dekat Niques Jewellery pula..

Nak discount extra? Kau sebut nama aku kat diorang, tunjuk posting aku ni..

Boleh tengok dulu, try pakai, SCRUT puas-puas. Dah puas baru beli dan bayar..

Diorang bukan macam guru-guru saham scammer, nak SCRUT guru saham kena bayar fee dulu. Ini kedai-kedai lain level, kau boleh check, minta apa sahaja tanpa apa-apa yuran.

Nak check gold ni takyah ilmu statistic, budak-budak LLB UIA pun boleh check kot..

FOMO DENGAN GOLD..Nak cari barang kemas yang murah di KL?Jemput tengok di Ayden Gold Malaysia – HQ.. Nak cari…

Posted by Aliff Ahmad III on Tuesday, July 28, 2020

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.