HA! ADA PUN NEWS!

H

Selepas 4-0 tewas, gopren aku, Minah, yang sebelum ini dibantu oleh peguam popular Facebook, Asiah Jalil, terpaksa melantik seorang lagi peguam senior yang ada datoship, Dato’ Farhan.

Dengan 3 peguam hebat. Asiah Jalil yang serba tahu dan tahu kejadian sebenar, Minah pula Tiktoker yang sentiasa mendidik masyarakat untuk cakna undang-undang, mantan DPP dan majistret, dan Dato’ Farhan yang sudah season dalam industri undang-undang. Pastilah mereka berjaya melakukan keajaiban setelah tewas 4-0 sebelum ini.

Malangnya, gabungan dahsyat mereka bertiga tetap tumpas dan menjadikan kekalahan kes ini 5-0. Jika dicampur dengan kes Rumah Bonda, maka ia 6-0! Setakat menang permohonan takyah sembang, kita nak menang pada judgment.

Dah kalah, jangan meroyan! Boleh sambung karang cerita Siti Bainun seorang ibu yang baik dan penyayang, rugi budak-budak tu tak dapat tinggal di kondo.

Kan?

#JusticeForBella
#Justice4Bella
#LoveAminahtul

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.