HYDRAULIC BOLLARD – Teknologi Keselamatan Yang Penuh Bergaya.

H

Korang tau apa tu hydraulic bollard?

Kalau korang menonton filem barat, pasti korang biasa melihat bollard ini naik dan turun untuk tujuan traffic control dan keselamatan.

Di Malaysia, teknologi hudraulic bollard ini masih baru. Ia sangat mahal dek kerana teknologi yang dibawa masuk adalah dari negara Itali. Maka, tidak hairan ia tidak popular seperti fixed bollard.

Just nak share sikit, aku ada syarikat yang membangunkan sistem hydraulic, syarikat kami telah berkolaborasi dengan syarikat besar di China untuk membangunkan sistem hydraulic.

Sebagai timbal balas, kami bangunkan produk bollard bersama mereka untuk dipasarkan di Malaysia pula kerana merasakan ia sangat sesuai dan sangat trendy untuk tahun 2020. Lagipun kualiti produk mereka setanding dengan produk keluaran eropah, tetapi, harga lebih berpatutan!

Kalau nak tunggu kereta terbang, Vector keluaran Aerodyne tu, entah bila nak siap kan? Tahun 2020 nak habis dah. Sembang dah nak siap sampai hari ni tak keluar apa lagi. Yang aku ingat Vector tu dah terbang dalam video TTKM je. Kan?

Bollard keluaran syarikat kami ini ada bermacam specs, dari specs biasa sampai specs military yang boleh memberhentikan hatta kereta kebal Israel. Ia juga telah banyak dipasang di bangunan-bangunan kerajaan di China.

Kami juga alhamdulillah, telah menyelesaikan beberapa projek perintis di Malaysia. Bangunan data center milik bank antarabangsa dan private club house di Kuala Lumpur telah menjadi pengguna terawal produk kami. Mereka sangat berpuas hati.

Jadi, buat kawan-kawan yang terlibat dalam dunia design bangunan, infrastruktur, taman, pembinaan, trafik dan keselamatan, boleh la usya-usya produk ini. Boleh propose dalam design korang atau pasang dekat bangunan or postguard taman perumahan korang.

Korang boleh hubungi :

Phone: +60 16-920 0105
Email: [email protected]

Sebut korang dapat contact dari aku. InsyaAllah, harga terbaik dan kita boleh bekerjasama dalam dunia kejuruteraan pula.

Untuk keterangan lanjut. Korang boleh layari,

https://www.facebook.com/aliff.ahmad.754/videos/339982567268929/?__tn__=%2CdCH-R-R&eid=ARC0voQUPVo4NTcZtEXuv2xHameSkF1pzSy1tV7q8ppabPtE0lNVBEeRRj4XZsNI-bCi-QXoiBFjZJh-&hc_ref=ARSQe5_3rXJtHqeznIF9QbZ0EasLuIN_rXNvPYBBwZ78L09Wof27prx80PvPput5uwU&fref=nf

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.