Kak Fauziah Gous

K

Kak Fauziah Gous,

Kalau benar suami akak tu dato tulen, suruh je dia call SUK Pahang, masukkan nama dalam Istiadat ori. Benda simple je.

Akak cerita pasal ada watikah, kad, passport semua tak jadi hujah. Nak brutal lagi, samanlah SUK suruh SUK keluarkan kenyataan rasmi.

Takkan dato ori takut nak push dan saman. Dah bikin malu nama korang kan? Unless dato tu dato tiruan. Dato beli dekat sindiket scam yang harga RM30k-50k tu.

Kalau yang itu memang scam kak. Memang pingat, watikah, gambar, siap tolong adjust buat passport ada letak “also known as” dato xyz. Itu semua boleh adjust la.

Jadi cerita akak tu amat tally dengan sindiket jual dato scam. Tapi kalau betullah laki akak punya dato ori, mestilah ada dalam Istiadat ori. Dapat 2016 kan? Yang 2020 pun dah dalam tu kak.

Anyway, tolonglah jangan bodohkan masyarakat dengan argument-argument yang sangat dangkal ini. Kalau betul ori, buktikan dengan cara yang betul. Kalau tak, come clean je..

Boleh kak?

😉

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.