KES ITIK MASIH BELUM SELESAI!

K

Korang baca sini, tanpa rasa bersalah, insaf dan menyesal Si Sham Itik tidak mahu selesaikan skim itik sontot dia.

Nampak tak?
Peguam mana yang kata jangan bayar tu. Tolong tanya dia, aku nak report Bar Council dan suruh mangsa-mangsa buat laporan polis terhadap peguam tu.

Peguam yang buatkan agreement tahi ni ke?
Rujuk sini :
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=197315095961225&id=100070482068557&mibextid=qC1gEa

Dan Si Sham itik ini masih lagi berani nak tampilkan diri dan tunjuk hebat walhal dia sendiri telah kantoi beberapa kali terlibat sebagai tauke skim sontot.

Dalam banyak-banyak scammer aku pernah lawan, Si Sham itik nila yang aku lihat paling tidak ada maruah, keji dan menjijikkan. Mungkin sebab masih mendapat sokongan kawan-kawan dia yang biasa makan duit dia kot.

Sudahlah menggunakan nama bini collect fund. Selepas dah terciduk, tanpa rasa malu buat profile photo gambar dengan itik. Selepas itu sibuk tunggang agama dengan segala sumpah. Boleh pakai ke sumpah orang sebegini?

Sham Stoichkov, pergi cari kerjalah. Pergi kerja betul-betul lah. Malulah dengan diri sendiri, anak bini, masyarakat, dan paling penting malulah dengan tuhan. Hari Jumaat yang mulia ni, bertaubatlah!

😉

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.