KISAH SEBENAR ANAK-ANAK HOME TAHFIZ DARUL SIDDIR (HOME TAHFIZ DKJ)..

K

Anak-anak Darul Siddir dijemput ke Al-Khayr setelah termination Al-Khaadem viral, selepas itu ditulis dia diziarahi. Oklah, untuk content.

Dia cerita anak-anak Darul Siddir sudah berjaya. Dia tak cerita kenapa dia tinggalkan Darul Siddir. Tapi nak cerita kejayaan anak-anak Darul Siddir.

Ada tak anak-anak Al-Khayr sehebat anak-anak Darul Siddir? Ada tak? Kenapa takda? Kenapa tak menjadi? Nak tau apa rahsia Darul Siddir?

Nanti aku ceritalah..

Just nak nasihatkan lebai, tak usahlah manipulate anak-anak muda itu untuk play victim. Mereka tak bodoh dan bukan anak kecil lagi.

Come on lebai, takkan nak guna budak-budak tu untuk marketing Al-Khayr. Difahamkan Al-Khayr pun guna teknik Nigeria kan? Mana sama dengan Darul Siddir.

Kan? Tak guna teknik yang diiklan dalam web kan? Ada bukti anak-anak Al-Khayr sehebat Safiyya the computer? Deqna? Syakil? Iman? Elisya? Kalau ada, kenapa takda video? Battle? Macam dulu-dulu masa viral?

Boleh ke jual barang yang tak sama dengan yang diiklankan menurut Islam? Menurut ilmu rijal boleh? Menurut ilmu business kedai mamak jela kot boleh rasanya.. Kan?

😜

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.