“MAIN” LEBIH BAIK DARI BERJOGING?

Kisah semalam..

Sahabat aku balik dari berjoging, sebelum itu dia ada merancang untuk membawa 1 product dari UK. Product tersebut adalah delay spray dan delay condom, sesuai untuk lelaki TB cam korang yang lemah syahwat. Bila kau tak perform, bini kau tak puas, kau nak kahwin lagi pun segan kan? Nanti bini kau cakap,

“Eleh, sorang pun tak lepas, ada hati nak kahwin lagi..”

Kalau kau dengar ayat ni keluar dari bini kawan-kawan kau, ketahuilah kawan kau tu perlukan delay spray dan delay condom yang akan dibawa masuk oleh sahabat aku nanti.

—-

Aku tanya sahabat aku, tak cukup ke “main” je? Cardio jalan apa? Exercise apa? Kau kan dah ada delay spray dan condom? Aku macam pernah terbaca yang “main” lagi baik dari joging? “Main” pun ada penglibatan cardio juga. Tambah-tambah dengan bantuan delay product, mungkin sekali “main” boleh 2 jam. Senaman yang dapat kesedapan sekali.

Dia termenung dan berkata,

“Betul juga. Kau taknak try..”

Aku bagitau dia, aku perlukan “speed up” spray, kalau pakai delay ni, bini-bini aku minta cerai terus. Tolong cari nanti kat Medica nanti. Persatuan kami perlukan alat bantuan cepatan.

Katanya delay spray yang dia nak bawa masuk tu jauh lebih hebat dari gambir Sarawak, teknologi zaman Nazi Jerman. Digunakan oleh tentera Nazi dulu dan kini digunakan oleh para pornstar di Eropah. Nazi dan FDA approved! Product ini dibenci Yahudi kerana telah membuatkan gadis-gadis Yahudi perang dunia ke-2 terkesima dengan performance tentera Nazi. Itu kisah asal usul product tersebutlah.

Apa yang aku cuba sampaikan adalah menurut kajian sains, “main” pun macam bersenam. Menurut kajian yang dibuat oleh saintis Canada, kata mereka,

“Moreover, both men and women reported that sexual activity was highly enjoyable and more appreciated than the 30-minute exercise session on the treadmill.”

Rujuk sini : https://www.dailymail.co.uk/…/Forget-gym-sexercise-best-way…

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.