MENCARI CEO YANG HILANG!!!

M

Kata orang tua-tua,

“berani kerana benar, takut kerana salah.”

“Siakap senohong gelama ikan semilang, cakap berbohong, lama-lama menghilang.”

Aku akan ke mahkamah untuk membuktikan yang Onexox adalah milik Farid Shamsudin seperti yang dinyatakan melalui akaun Facebook yang mengaku sebagai CEO Onexox, bernama Farid Shamsudin.

Akaun tersebut juga pernah berlegar-legar di wall aku dan memaki hamun aku. Akaun tersebut juga pernah beberapa kali menyebut nama aku. Rujuk foto sebagai lampiran.

TETAPI..

Apabila semua dokumen telah siap. Akaun bernama dan bergambar Farid Shamsudin itu telah hilang dari radar Facebook. Ke manakah ianya pergi? Hilangnya akaun tersebut, hilanglah pengakuan Onexox milik Farid Shamsudin. Adakah ia bukti, akaun tersebut telah menipu kita semua? Adakah selama ini aku berinteraksi dengan hantu?

Nazimuddin Nazaruddin, kau pun pernah sembang dengan akaun tu kan? Ada jumpa lagi tak?

Akaun Farid Shamsudin tu sembang berdegar-degar, rupanya chicken out plak. Bro, gua nak buktikan Onexox milik lu dengan pengakuan lu je. Awat lu lari bro?

Kalau ada sesiapa yang jumpa akaun ini, sila bilang sama aku. Atau kenal pemilik akaun tersebut, minta dia jadi jantan sikit. Ke sebab Onexox sebenarnya dikawal oleh Ng Kok Heng dan Eddie Chai?

Entahlah..

Siapa jumpa kasitau na..

Tentang Onexox?

Akauntan bertauliah dah bagi komentar, rujuk sini : https://www.facebook.com/689020333/posts/10156597120575334/?d=n

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.