NAK DEBAT PASAL KES BELLA?

N

Boleh, bukan tak boleh. Kasilah kes habis dulu. Itu pelapor dan penyelamat adik Bella dah komen nak sahut. Trap macam ni untuk orang tak sekolah tapi nak jadi poser doctor boleh ler.

Itu yang aku cakap, Zaki Omar ini tiada otak, tiada akal dan membodohkan masyarakat dengan stunt-stunt yang menghina akal. Mungkin dapat upah la kot. Maklumlah dia kan pejuang Jihad Membela Ummah! Takdir!

Kami yang berjuang hampir 2 tahun ini pun tak pernah buat atau anjur apa-apa debat dengan pihak. Kalau nak ikutkan hati, baik kita debat dengan Asiah dan gopren atau Hafidzah. Sana cerita side sana, sini cerita side sana. Biar masyarakat menilai.

Zaki ni mana datang entah. Tiba-tiba je. Masa awal-awal dulu takda pun. Baru-baru ni je. Mungkin stress kot kalah lagi kes baru-baru dan dimalukan rakyat Selayang yang kalahkan dia sehingga hilang deposit. Nak cari duit sikit kot.

Tapi kalau nak wacana dengan aku. Tajuk yang sesuai adalah pasal keusahawanan. Sebab Zaki Omar saudagar mi segera yang disokong oleh PPIM. Itu pun kalau Zaki berani. Tapi ada syaratlah, kalau revenue dah lepas 5 juta audited baru boleh sembang.

Korang kalau pergi wall dia, doakan dia sihat walafiat. Kesian aku tengok seorang Islamis yang kononnya pejuang Jihad Membela Ummah merentan takda angin takda ribut. Tapi, mentang-mentang ramai penyokong Vietchong warrior dia eksyen plak.

😜

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.