OHYA, TERLUPA NAK SHARE YANG INI!

O

Dalam perjuangan #JusticeForBella ini, aku bukan sahaja disaman oleh Siti Bainun melalui saman komital, aku juga disaman oleh peguam-peguam kepada Siti Bainun iaitu gopren aku, Minah dan peguam pujaan korang, Asiah.

Untuk update mereka yang memulakan saman, Asiah dengan teruja announce di Facebook-nya, tetapi kemudian dia apply injunction kepada aku.

Malangnya, injunction mereka telah ditolak dan mereka perlu bayar RM8,000 kepada aku sebagai kos. Tapi belum bayar lagi!

Pelik kan? Dia yang semangat nak announce tapi dia pula yang minta injuction. Dah kalah kena bayar tu, taknak pula dia announce kan?

Anyway, untuk pengetahuan korang semua, peguam yang akan mewakili mereka nanti ialah peguam Hafidzah Hassan, peguam Siti Bainun juga.

Nanti aku akan update bila tarikhnya dan aku harap ia dijalan di mahkamah bukan secara online. Korang boleh datang ramai-ramai. Tengok peguam-peguam ni dalam kamar.

😉

https://www.facebook.com/mahmud.jumaat/posts/pfbid0eKvXfLPPnPXUJJikZs6vPHED1sDx7mRBYGajUegFfm59Qa8xFnxYxyiPhZGjcfrdl

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.