ORANG BERKOPIAH DAN BERTUDUNG LABUH TIDAK HARUS BERSIKAP SEPERTI MUNAFIK!

O

Korang masih ingat ketika aku mendedahkan yang Aman Palestin sudah 5 tahun tidak diaudit? Apa yang budak-budak ISMA/Aman Palestin respon kepada aku?

Fitnah! 2 orang peneraju fitnah tersebut adalah seorang doktor wanita ISMA yang bernama Fatimah Zaharah Rosli dan pengurus Aman Palestin Melaka Muhammad Zulfikr Azlan.

Tulisan-tulisan fitnah mereka telah disebarkan di kalangan ahli-ahli usrah mereka walaupun pakaian mereka bertudung labuh dan kopiah jubah. Fitnah tersebut telah bertebaran di alam siber ini ketika itu.

Link-link mereka berdua :
1. https://www.facebook.com/5689…/posts/10157862779367097/…
2. https://www.facebook.com/1438…/posts/10220342053768293/…

Hari ini aku dapati kedua-dua link berikut sudah tiada, sudah dipadamkan. Kenapa takut? Kalau ia benar kenapa padam? Sudah pasti itu adalah admission ia adalah fitnah bukan?

Kenapa? Sebab LOD yang aku hantar melalui peguam aku sudah tiba? Diorang ingat diorang delete boleh selamat daripada kena saman? Tolong reply LOD itu untuk lawan. Jangan diamkan or menyorok di sebalik tudung labuh, kopiah dan jubah. Bila korang lari, nampak sangat korang bersalah.

Dah delete ingat dah setel? Diorang silap. Diorang ingat diorang selamat dengan delete posting jahat diorang. Aku sudah hire IT expert untuk preserve hantaran-hantaran tersebut yang akan diguna pakai di dalam mahkamah nanti. Aku akan meneruskan saman ini.

Buat Zulfikar dan Fatimah, aku harap korang buktikan apa yang korang tulis di dalam mahkamah nanti. Aku scammer? Aku buat duit haram kan? Buktikan. Budak-budak jemaah korang yang galak duduk sebarkan tu, korang boleh panggil jadi saksi sekali nanti.

Biasanya aku akan saman asing-asing supaya setiap orang kena hire lawyer sendiri. Tapi kali ni aku bagi chance, aku akan saman sekali. Supaya diorang boleh tongtong bayar lawyer untuk buktikan apa diorang tuduh aku tempoh hari. Harap diorang hargai kebaikan aku kali ini.

InsyaAllah, kita jumpa di mahkamah..

😉

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.