PELUANG PEKERJAAN..

P

Ini senarai boss-boss atau network-network yang para coder atau programmer boleh contact kalau nak apply kerja untuk gaji yang besar, kerja tidak susah.

Diorang ni level boleh pm aku, maki hamun aku carut-carut, nak pukul, kecik besar bagai. Mereka terlalu sentap. Mereka marah kepada aku mungkin atas dasar mereka lebih baik daripada aku.

Mungkin mereka ini boleh beri peluang pekerjaan yang level buat basic CRUD gaji 5 figures yang tak mampu aku, hatta kawan-kawan aku di GLC pun tak mampu nak offer.

Akhlak dan adab mereka ini jauh lebih tinggi daripada aku. Mereka mungkin majikan yang baik dan dalam circle yang baik. Tiada toksik dan environment mungkin lebih baik.

Aku positif. Aku tau diorang ini boleh membantu anak-anak muda, programmer-programmer, coder-coder, yang nak kerja buat basic CRUD dengan gaji RM10k insyaAllah.

Kalau aku, aku minat mamat Fikri Izzudin tu. Sebab gambar dia comel. Ok korang, yang mana rasa RM5000 minimum untuk fresh graduate terlalu rendah, boleh contact mereka-mereka ini.

Mungkin rezeki kalian bersama-sama mereka..

😜

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.