PERANGAI #TAIKRAFIZI

P

Aku memang tak baca blog Rafizi. Jadi aku tak pernah tau pasal Staff ID Rafizi di Petronas. Aku juga tak pernah kerja di Petronas, jadi aku taktau apa-apa pasal grade apa semua.

Sistem SCRUT SCAMica tidak masuk blog Rafizi. Maka bila ada yang sahkan yang ianya tally. Aku happy-lah. Maksudnya penemuan sistem aku betul lah.

Maka, penemuan exact date kemasukan Rafizi masuk Petronas itu tepatlah. Dengan grade 22 tu kan? Rafizi ada letak dalam blog tak? Dan dapatan sistem juga menunjukkan gaji pertama Rafizi adalah RM3750 yang tally dengan grade 22 itu.

Justeru, yakinlah aku dapatan sistem aku adalah benar disebabkan ia dibiarkan independent tanpa merujuk kepada pihak lain. Tapi bagi #TaikRafizi, dia takkan faham.

Buktinya dia tak faham adalah membandingkan tekan ads untuk pusat zakat. Pusat Zakat ni kau suruh siapa agency mana tekan pun insyaAllah jadi.

Bodohnya #TaikRafizi ini, kenapa dia taknak bandingnya dengan product Invoke sendiri iaitu Adnexio yang sontot tu. Kalau terer sangat kenapa sontot?

Ada satu syarikat besar dulu kami jumpa kata guna khidmat Invoke, dia kata “hampeh” kan Nik Izwan Kamel kan?

😉

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.