SELEPAS ITU..

S

1. Kenapa Kak Mona Din cari aku? Kalau betul Lebai Maszlee dah tolong secara serius. Kenapa aku kena terlibat dengan drama ini sampai aku pula yang kena siasat, handphone dirampas, kena komital dan disaman kiri dan kanan?

2. Lebai Maszlee ada tolong lobi kawan-kawan MP dalam parlimen macam kawan-kawan dia buat untuk adik Ain? Level ahli parlimen sekadar main sosmed? Kau dapat gaji untuk apa?

3. Apabila petisyen untuk memecat Syed Azmi dikeluarkan. Lebai Maszlee senyap. Kenapa taknak share? Besfren?

4. Apa beza dengan Rina Harun, dia siap panggil kami jumpa dia. Siap masakkan nasi goreng untuk adik Bella lagi. So, boleh consider Rina Harun pun tolong ke?

5. Zahid Hamidi siap kecam Siti Bainun. Kira dia dah tolong? Najib Razak pun ada buat statement. So, kira cukup? Dan ramai lagi politikus yang keluar statement.

6. Dia kata dia kecewa dengan Syed Azmi? Dia yang post keluar ke Akhi Fairuz yang tunjuk? Kenapa dia taknak luahkan secara terbuka? BFF?

7. So, kita kena consistant. Kalau sekadar keluar statement, pm tepi, semua tu. Rina Harun pun buat juga katanya. Diorang dibayar gaji. Aku ni dibayar apa?

—-

Lebai Maszlee ni nak drama dengan lakonan depan orang lain bolehlah. Dengan aku dia tak boleh. Aku kenal sangat lebai wahabi ni.

Lebai + politikus ni ada double ciri-ciri yang tidak boleh dipercayai.

Boleh rujuk posting-posting aku sebelum ini.

1. Lebai Munafake
https://www.facebook.com/100070482068557/posts/212475614445173/?d=n

2. Lebai hina Melayu dengan Br1m
https://fb.watch/gKlRCPr5Ny/

Siapa masih nak percaya lebai ni ada tolong, silakan. Pada aku dia ni takda beza pun dengan Rina Harun. Cuma Rina Harun worst lagi lah..

Untuk kes adik Bella ini, siapa politikus yang serius ke depan lawan Siti Bainun and the gang? Siapa? Lebai Maszlee? Blah la..

Tipu orang kampung nak kasi toll free bolehlah!

😜

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.