SEMOGA ALLAH MERAHMATI “GOPREN”!

S

Thanks semua yang mendoakan “gopren” aku.

Akhirnya hari ini dia tarik diri daripada menjadi peguam kepada OKT, Siti Bainun yang menganiaya dan mengabaikan adik Bella.

Mungkin dia sudah sedar yang menjadi peguam kepada Siti Bainun bukanlah perkara yang disenangi majoriti rakyat Malaysia.

Mungkin berkat doa kalian, dia berubah pandangan setelah hakim memutuskan prima facie dan segala permohonan untuk membantah keputusan hakim telah ditolak.

“Gopren” bukanlah seperti Zaki yang tidak punya kerjaya sendiri. Yang isterinya dapat eskrim Mat Cool sampai kena merayu ke federal court. Dengar cerita, RM15k kakanda aku, Dr. Imelda pun tak bayar lagi. Takda duit ke? Raise fund la, kalau takda duit mintalah Bainun or Toqqi.

“Gopren” ini seorang peguam yang baik, yang ada sifat insani dan manusiawi. Tidak pernah dia menghina orang lain. Maka amat mustahil dia menghina Nabi SAW. Dia mantan DPP dan majistret. Bukan penerbit filem, bukan jual mi segera takda cop halal Australia.

It’s a good move and decision dear, semoga Allah merahmati keputusan awak..

Gang, tolong doakan “gopren” menjadi seorang muslimah kebanggaan ummah.. Amin..

😜

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.