SIAPA BERMINAT NAK JADI USAHAWAN AMAZON?

S

Aku tanya Abu Turbine,
“Oi, apa pasal buat lagi kelas Amazon, tak penat ke?”

Abu Turbine jawab,
“Ada beberapa orang yang terlepas mohon nak aku buat balik.”

Abu memang budak baik. Masa aku di Mekah tempoh hari, di Raudhah dan di Kaabah, aku mendoakan dia dapat ramai isteri.

Dengan bukan isteri pun dia melayan je apa permintaan orang. Kau bayangkan kalau isteri yang minta dan dia pun dapat manfaat?

Untuk korang yang tak tahu, Abu Turbine ini adalah satu-satunya usahawan jutawan Amazon di Malaysia. Dia dah “cashout” atau “exit” dengan nilai jutaan pound sebelum pulang ke Malaysia.

Dia ada rekod yang telah dibuktikan (proven track record) yang dia memang berniaga di Amazon, masih buat dan pernah menjual akaun Amazon dia dengan nilai £2m.

Jadi, Abu bukan sifu sembang punya orang. Kelas tempoh hari pun dia ajar dengan ikhlas. Daripada kosong sampai ke cara jual akaun (exit) pun dia tunjuk cara dan pengalaman dia.

Harga ilmu Amazon dia ni pada aku lebih mahal daripada apa yang dia ajar nanti sebab dia dah belanja lebih £10,000 ke kelas-kelas profesional Amazon.

Aku buat nota siap-siap ya, nak mula berniaga di Amazon tidak murah. Tapi, potensi dia boleh pergi jauh ke langit. Dengan nilai pasaran Amazon lebih USD1 trilion, bak kata orang Amerika, “Sky is the limit!”

Kalau berminat jemputlah ke webinar dia nanti! Katanya dia nak penuhkan slot sahaja. Siapa cepat dia dapat. Lepas ni korang jangan mesej tepi aku kata tak sempat macam tempoh hari.

Jangan cakap aku tak kasitau!

Nah! laluan ke kelas Amazon Abu Turbine..
https://bisnesamazon.onpay.my/order/form/amazonfbawebinar/ii

😉

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.