SIAPA NAK HAND SANITIZER YANG BENAR-BENAR BERKUALITI?

S

Nah, beli ni VIRUS-tizer, Si Pembunuh Virus!

Salah satu syarikat milik aku adalah medical supplier yang sudah berumur 4 tahun. Memang selama ini kami hanya supply di hospital sahaja. Kau boleh check di SSM syarikat bernama Alme Niaga Sdn. Bhd.

Sejak COVID-19 menular ni, IFMAL dihujani dengan banyak pertanyaan, adakah kami menjual sebarang hand sanitizer. Banyak juga kami dengar complain yang hand sanitizer takda kualiti. Yelah, siapa nak check content yang diorang claim tu benar atau tidak di kala keadaan makin desperate.

Sebelum COVID-19 mewabak, IFMAL memang ada menjual beberapa jenis hand sanitizer daripada pengilang tempatan. Tapi bila wabak ni menggila, pengilang-pengilang tempatan ni kekurangan stok akibat permintaan terlalu tinggi daripada hospital.

Lalu kami pun bukalah semula kitab Yellow Pages lama. Cari semula syarikat-syarikat lama yang pernah membekalkan produk berasaskan kesihatan dan penjagaan kebersihan.

Hasilnya, kami menemui semula produk ni, masih lagi kilangnya beroperasi, dan mengeluarkan produk hebat yang diberi nama Virus-tizer, si pembunuh 99.99% virus & bakteria!

Produk ni bukan kaleng-kaleng, bukan biashe-biashe. Berdaftar dengan KKM, dan lebih afdhal lagi kerana kandungannya ditambah “white mulberry” & ”amur cork tree”.

White mulberry telah digunakan secara tradisional sebagai antiseptik. Mengandungi kompaun yang dipanggil kuwanon G yang didapati dari pokok mulberry, yang berupaya membunuh bakteria.

Amur Cork Tree pula menghasilkan ekstrak yang mengandungi jatrorrhizine, candicin yang juga bertindak sebagai antiseptik/antibakteria/anti-fungal.

Selain daripada kandungan alkohol 70% dan bahan-bahan alami/herba yang kami nyatakan tadi, perlu diingat, produk ni BERDAFTAR dengan Kementerian Kesihatan Malaysia.

Tentulah ini pilihan yang paling tepat, selamat dan berbaloi. Anda nak beli? Klik terus di link.

https://ifmal.com/…/pocket-hand-sanitizer-virus-tizer-70-…/….

Ifmal ada stok sikit je ni. Ini pun belen-belen daripada stok yang kami dapat tempoh hari.
.

Harga biasa : Sebotol 50ml RM7.50

Harga Promosi : RM6.50 non member
Harga Member : RM6.00 sahaja
.

Boleh dikurier, atau self pick up di Ifmal Puchong atau Ifmal Melawati & Ifmal Bangi.

Siapa cepat dia dapat!

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.