SISTEM KAU BOLEH MAIN BURSA KE?

S

Jawapannya, boleh. Sistem tok guru kami ini boleh beraksi di atas pentas statistic yang ada value high, low, close.

Sistem ini adalah purely sains dan statistic, logic dan seni. Digabung dengan teknologi kami yang diketuai oleh dewa coder trading, Nik Izwan Kamel, menghasilkan sebuah teknologi yang menggemparkan.

Aku dengar dia nak buat kelas. Sejam RM10k katanya, siapa sanggup bayar banyak tu, pergilah pm dia. Kalau tak, korang enjoy jela baca posting dia.

Semalam tengah layan tebas dekat driving range dapat email dari trading view.Ini alert yang aku dah program kan…

Posted by Nik Izwan Kamel on Wednesday, June 3, 2020

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.