TUN LAILA IALAH CHAMBIE KEPADA “DATUK” FARHAN MAARUF

T

Aku difahamkan Tun Laila ialah pupil atau chambie kepada “Datuk scam” Farhan Maaruf. Alah peguam Siti Bainun yang suka berkawan dengan criminal tu. Ingat tak?

Aku tak boleh lupa Farhan Maaruf ni menjerit-jerit dalam court masa cross kakanda saya, Mommy Zue. Bila teringat perangai Tun Laila yang kata nak tumbuk Mommy Zue dan Kaklong kami, Puan Mona.

Aku risau dia berjangkit dengan perangai master dia dan OKT yang dah dapat prima facie mendera dan mengabaikan anak OKU yang sebatang kara, Adik Bella.

Pasal Farhan Maaruf ni macam-macam dah kita dengar. Tapi malas la nak cerita, korang boleh search je nama dia dalam Facebook ni. Macam-macam ado.

Aku pun pernah tulis pasal dia dulu, korang boleh refer sini balik..
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=199178065774928&id=100070482068557&mibextid=qC1gEa

Aku ada cadangan buat Tun Laila untuk buat content yang bermanfaat. Cuba buat content pasal datuk scam. Boleh tak seorang peguam pakai title datuk walhal nama dia takda dalam Istiadat. Cuba bincangkan..

Ok tak?

ps : Tun Laila, tolong tanya master kamu, kenapa nama dia takda dalam Istiadat?

😜

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.