Idea ni datang masa Afifi kena kick (ke undur diri) dengan partner-partner lama dia. Sekarang ni, Abd Tasnim dan Irsyad Ifwat Abdul Rahim pula yang baru kena khianat dengan team Muslimbrands dia pula join. Harap-harap team ni jadi Hero dari Zero lah!

Si Afifi sibuk dengan macam-macam business dia. Dia memang mat online marketing. Tas pula seorang fullstack developer yang sedang meningkat naik. Chad pula bercita-cita nak jadi CEO. Korang tolong support dan doa-doakanlah diorang ni.

Masa mula-mula idea ni datang. Aku rasa macam bagus ni. Maklumlah, idea tolong rakyat marhaen memang dekat dengan hati aku. Daripada kau bayar entah siapa-siapa, baik kau bayar terus kepada rakyat marhaen.

Korang-korang yang nak buat pendapatan sampingan mehla daftar jadi askar kat sini. Yang nak tolong rakyat marhaen pula, bagilah task kat sini. Iklankan business dan produk korang kat platform ni.

Ini projek meRAKYATkan industri. Mari semua #HEILB40 dan #HEILM40 join dan support idea ini.

SCRUT FOR START-UP NO 1!Korang masih ingat kami pernah iklan untuk membantu mana-mana start-up yang ada potensi? Rujuk…

Posted by SCRUT on Thursday, June 25, 2020

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.