ALIFF AHMAD VS SYED AZMI, KORANG LAGI PERCAYA SIAPA?

A

Ada orang tunjuk satu profile ni, ada seorang peguam ni manjang je meroyan pasal apa aku tulis. Aku tak kisah sangat pun, biarlah. Itu pandangan dia.

Tapi apa bila dia kata dia lagi percaya SA daripada AA. Maksudnya dia lagi percaya Syed Azmi daripada Aliff Ahmad, aku rasa sangat impress dan excited.

Kadang-kadang adalah kawan-kawan tanya aku, macam manalah ada orang masih boleh percaya dengan puak-puak scammer ni. Aku jawab mudah je. Aku kata aku tak pelik pun.

Ayah Pin pun ada pengikut. Tuhan Harun ada follower. Dajjal yang dah tertulis kafir pun akan ada pengikut. Syaitan yang dibaca direjam pun ada pengikut.

Jadi, apa nak pelik jika seseorang tu ada pengikut taksub dan follower tegar jika dia selama ini telah drama berbuat baik dan tunjuk baik. Kalau setan-setan gonjeng pun ada pengikut. Betul tak?

Aku je takda follower tegar dan takda peminat taksub, yang ada gopren je ramai. Itu pun dia sokong orang jahat. Kena saman sorang-sorang, kena naik court sorang-sorang, kena maki sorang-sorang. Kasihanilah aku. Undilah saya!

Rasa macam nak tulis no. account je untuk siapa yang kesian kat aku. Dahla takda kereta H, naik Axia Kompang je. Teringin juga nak ada kereta H. Kawan-kawan kata senang dapat awek millennial!

Anyway, korang percaya aku ke Syed Azmi?

Siapa sokong Syed Azmi, aku block terus!

😜

#JusticeForBella

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.