APA BEZA SCRUT LISTING DENGAN CAR LISTING LAIN?

A

1. Report sudah ada.

Kereta-kereta yang berjaya masuk ke dalam SCRUT LISTING mempunyai SCRUT REPORT. Either auction report atau inspection report.

2. Kereta berkualiti dan jujur (as is).

Gred yang dibenarkan hanya gred 3 dan ke atas sahaja. Tiada kereta banjir dan accident insyaAllah. Jadi, kereta-kereta dalam senarai di dalamnya berkualiti dan berintegriti.

3. Jimat.

Bakal pembeli tak perlu nak beli lagi SCRUT REPORT. Jimat duit korang!

4. Seller kental, jujur dan amanah.

SCRUT LISTING adalah tempat seller-seller kental, jujur dan amanah sahaja. Kalau diorang tak jujur, tak berani diorang nak list di sini.

5. Hukuman berat!

Hukuman berat menanti seller yang menipu bakal pembeli dengan menukar kereta lain. Contoh : masa iklan lain, masa viewing kereta lain.

Sekirannya kami mendapat laporan. Jika disabit bersalah. Seller akan diban seumur hidup dan akan diviralkan tanpa kompromi.

—-

Jadi, jangan lupa suruh salesman-salesman dan broker-broker untuk list kereta mereka di sini ya kawan-kawan!

Kami dah sediakan platform ini, kawan-kawan semua kena supportlah. Minta salesman-salesman dan broker-broker yang claim jujur untuk list di SCRUT Listing!

Terus ke sini gang!

https://scrut.my/listing

https://scrut.my/listing

https://scrut.my/listing

Ingat, get SCRUT before YOU get SCREWED!

SCRUT for the TRUTH!

—-

Tolong like dan share SCRUT Listing gang!

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.