BEGITULAH AKHLAK DAN PERANGAI WALAUN..

B

Lihatlah akhlak dan adab walaun ini. Dia masuk wall aku, dia memaki hamun. Walhal, kalau tak suka aku, boleh block dan unfollow je aku. Apa susah?

Cara menulis dengan tulisan huruf besar menampakkan betapa teruknya jiwa walaun ini. Betapa nafsu amarahnya telah menguasai diri walaun ini.

Mencarut dan memaki hamun orang. Adakah ini akhlak dan adab Islami yang digagaskan oleh Parti Islam? Telor-telor apa ni? Nak buat skim telor ke?

Alhamdulillah, dia sendiri dah mengaku dia menggunakan fake account dia menyerang aku. Untuk orang yang kenal aku, aku memang tak entertain fake account, account yang komen agenda kebodoahan dan account yang memaki hamun.

Itu kena clear. My wall my rules.

Adakah dengan sikap sebegini kita semua akan menyokong PAS? Entahlah, aku tak minat dengan sifat dan sikap sebegini.

Korang minat dengan walaun begini? Adakah dengan sikap, akhlak, dan tingkahlaku dia ini terhadap kita akan menarik kita untuk bersama-samanya untuk perjuangan Islam versi dia?

Allahul mustaan..

😜

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.