CEO MAT BANKRAP DENGAN IDEA YANG BANKRAP

C

Sebenarnya aku rasa Si Mat Bankrap tu tau je pasal kawan baik dia Pengiran Luqmanul Hakim Abd Rahim yang memfitnah aku tu. Dia tahu je yang pengiran tu dah tipu dia dan kumpulan anti ponzi dia dengan LOD palsu untuk menyaman aku sebanyak 12 juta. Dia juga tahu yang kebenaran telah berpihak kepada aku.

Dia tahu je kebolehan kami sebagai sebagai developer blockchain di Malaysia diakui kawan dan lawan melalui anak syarikat kami Blockchain Specialist Sdn Bhd sampai Dr. Zaharuddin juga menggunakan khidmat kami untuk memberi penerangan dan membina Token Patuh syariah beliau. Boss Cina Xox Bhd. pun kami pernah ajar sikit-sikit.

Dia pun rasanya tahu, yang kawan baik dia Si Pengiran telah aku kuburkan di Facebook dengan saman yang aku buat. Dia pun tahu apa yang kawan baik dia jawab di mahkamah. InsyaAllah, selesai nanti aku akan buat satu video untuk tribute Mat Bankrap!

Takpa, aku memang gembira dengan dokumen-dokumen palsu yang mereka sebarkan. Maklumlah, bangsa patuh syariah kan. Aku suka sebab aku boleh patahkan semua itu dengan dokumen yang sah, sebagaimana aku patahkan segala penipuan Mat Bankrap dengan dokumen SSM, annual report dan bursa report.

Bila Mat Bankrap dan bangsa Onexox gagal menafikan segala hujah-hujah aku, maka fitnah tepi jalan dia kutip. Rujuk 2 lampiran di bawah tu. Itu adalah court order (judgment). 2 ekor pemfitnah yang konon buat akuan sumpah, akhirnya mengaku salah dan memohon maaf di mahkamah. Menangis-nangis dia minta setel tau.

Buat bangsa Onexox, aku ni bukan level Mat Bangkrap tau. Dia tu lainlah, dah puas tipu orang dengan gelang ajaib dia dulu, sekarang konon-konon patuh syariah pula. Dulu tunggang sains. Walaupun tak pandai sains. Sekarang tunggang agama dan bangsa. Mat Bankrap memang tak pandai apa, dia pandai menipu je.

Harap bangsa Onexox pandailah membaca dan membezakan tarikh fitnah dikeluarkan dan tarikh dia mengaku bersalah di mahkamah. Kalau tak pandai pun aku dah expectlah, sebab bebal mereka tak jauh beza dengan boss mereka.

Untuk memahami cerita sebenar, sila baca official statement syarikat di link berikut. Jangan risau, kami tulis dalam 2 bahasa kalau ada bangsa Onexox yang gagal faham Bahasa Melayu.

https://blog.ifcontech.com/

Segala cerita-cerita fitnah terhadap kami sejak 2017 tu tak menjadikan status Onexox menjadi Bumiputera!

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.