KAJIAN INVOKE HANYALAH SEMBANG VAVI TERVANG..

K

Selama ini Invoke tidak pernah pun bentangkan method dia. So, macam mana kita nak verify integriti kajian dan data-data dia. So, kita base on apa yang Rafizi sembang terbanglah.

Betul tak?

Ada orang kata, tapi Rafizi menang.

“Brothers & sisters, dia lawan dekat Pandan. Pandan tu ramai bukan Melayu. Kan aku dah kasitau, kaum selain Melayu tak kisah sangat pasal integriti. Dia nampak PH, dia pangkah. Tengok Guan Eng cluster mahkamah kes rasuah pun boleh menang besar. Kalau Rafizi power, balik kampung ler. Lawan di Kemamang, Besut atau Marang. Lawan dekat tempat bangsa yang pernah tukar-tukar MP, tukar-tukar kerajaan negeri dan pengundi-pengundi yang mengutamakan integriti.”

Berani?

Anyway, segala forecast yang dibuat oleh Rafizi melalui Invoke semua ke laut. Keberadaan Rafizi kali ini pun tidak menambah apa-apa sangat kepada kerusi PKR pun. Yang solid DAP.

Sampai Rafizi terpaksa datang ke tempat Umno tersengih-sengih anving untuk mendapatkan sokongan Umno dan Zahid dia hina sepanjang dalam kempen PRU lalu.

So, apa teknologi yang Invoke ada sampai value ratus juta tu? Big data taik kucing!

Mana #TaikRafizi itu hari?
Marilah justify ketahian ini.
Kah kah kah!
Kalau PH jadi kerajaan, tolonglah jangan pakai servis Invoke!
Tau?

😉

https://www.facebook.com/watch/?v=5621638424557037

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.