KALAU TAKDA DUIT NAK BELI PERFUME ORI, BOLEH LAYBY SAJA..

K

Tau apa itu Layby? Aku setiap tahun akan Layby perfume. Setiap tahun 1 botol besar ni habis lah aku pakai. Rujuk sini :
https://www.facebook.com/100037715657121/posts/455058802427971/?mibextid=cr9u03

Baru-baru ni ada kawan aku cerita pasal bau busuk dalam mahkamah. Aku masuk je court, bau busuk kalau dia ada. Aku perasan dah walaupun aku pakai mask. Rupanya bau peguam tu. Padanlah masa dia lalu pun dah bau.

Mungkin dia takda duit kot. Maklumlah banyak buat kerja probono kot. Itu yang kena jilat-jilat penyamun, orang jahat dan gang cuci duit pakai NGO dan Yayasan. Aku lagi tak boleh brain macam mana orang boleh bergambar dekat-dekat dan makan sekali dengan dia.

Anyway, aku nak ingatkan korang semua, jangan jadi pengotor dan jangan kedekut untuk diri sendiri. Make sure mandi, sabun, pakai deodorant, baju tukar, tudung salin, dan pakailah perfume sikit. Macam aku, aku suka yang ori. Ori itu indah walaupun Layby.

Aku check stock dekat IFMAL pun tak banyak plak. Supplier tak supply yang baru IFMAL Tapi ada 2 jenis yang in-stock. Tapi yang ni korang kena beli teruslah. Tak boleh Layby.

Untuk awek cun :
https://ifmal.com/…/guess-seductive-women-eau-de…/…

Untuk lebai hot :
https://ifmal.com/…/beckham-signature-eau-de…/…

Tapi kalau korang pakai Layby.my, bolehlah plan cashflow korang. Korang click-lah link kat bawah tu.

https://layby.my/r/150494

Ingat kawan-kawan, hati jangan busuk, badan pun jangan busuk!
Kan?

😜

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.