Khawarij Kripto

K

Ciri-ciri khawarij paling utama adalah kaki provok dan kaki fitnah. Sebagaimana Dzulkhuwaisyirah meminta Nabi berlaku adil. Kalamnya nampak macam baik, tetapi maksudnya jahat.

Begitu juga mamat ini, dia meminta coin.my dijauhi dalam masa yang sama dia memfitnah. Dia juga telah ke wall Ustaz Huzaifah Hadis bagi melakukan provokasi, ternyata ustaz muda itu telah menjawab dengan tuntas. Dia seperti Dzulkhuwaisyirah buat donno.

Alangkah celakanya manusia yang berwatak agama, berjanggut, menggunakan gelaran “ibn” dan sering berkongsi hadis-hadis di profile tetapi menjadi anjing yang menyebar kalam dusta walaupun dia tak punya hujah.

Ya, khawarij memang nampak beriman, tetapi sesat dan jahat. Paling utama yang kononnya ngaji sunnah dan berasa di atas manhaj yang jelas. Inilah dia khawarij kripto.

Sesiapa yang punya maklumat tentang khawarij kripto ini, tolong pm gua. Gua nak kasi job kat loyar dan upah kat pemberi maklumat.

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.