NOT A GAY BUT ALWAYS FEELING GAY

N

Tagline ini sebenarnya menguji penguasaan Bahasa Inggeris seseorang. Memang ramai sibodo-sibodo yang sekolah tak habis, scammer dan gang makan duit bini akan terjerat kerana kekurangan IQ, kerana banyak makan duit scam itik.

Kah kah kah!

Maksud feeling gay adalah rasa ceria gembira. Feeling cheerful, joyous and lively, bright and brilliant. Itu sebab feeling gay, bukan being a gay. Itu sebablah ada sprinter USA namanya Tyson Gay. Bukan dia gay macam orang low IQ faham.

Selain Tyson Gay, Gay Allison, seorang poet terkenal, Edward Gay (basketballer) dan ramai lagi. Surname gay juga salah satu notable surname. Kalaulah gay itu ertinya apa yang budak-budak low IQ faham sahaja, pasti tiada orang nama gay.

Sebenarnya, perkataan gay itu telah dirompak oleh puak itu. Mereka mencari nama yang nampak sangat fancy untuk memberi jenama baru dan menormalisasi kepada perbuatan mereka. Macam scammer itik lah. Sanggup letak kepala itik atas kepala dia walhal dah maaruf skim #ItikSontot telah menzalimi para pelabur dia. Dia rasa bangga tipu orang.

Sebagaimana kita kasihan kepada perkataan gay yang sudah disalahguna oleh kaum tertentu, kita juga kasihan kepada itik, telur itik, kucing, ayam, restoran, burger, perkataan asnaf dan infak, yang digunakan oleh seorang scammer untuk buat pelbagai jenis scam.

Tidak salah kita makan dan bela ayam itik. Yang salah adalah guna ayam dan itik buat scam. Lepas tu guna account bini untuk orang buat bayaran scam. Kemudian kau tak perlu kerja. Hari-hari main Facebook, buat troll dan buat fake account. Bila kerja, kena tunjuk. Try hard sangat.

So, kalau kau jumpa orang Canada, tanya
“How are you?”

Dia jawab,
“I am good, I am feeling gay now.”

Jangan pula kau fikir dia gay. Dia feeling gay. He is not a gay but he is feeling gay.

Tak faham? Takpalah, sebab kau walatik. IQ rendah. Eloklah kau kena block. Pergilah main bola dengan scammer perosak bangsa dan negara.

😜

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.