“taik ponzi” ni keturunan bodoh?

Punya bangang mangkuk-mangkuk DDK ni.

Ke memang “taik ponzi” ni keturunan bodoh?

Punyalah Haji Wafa (founder Pitiscoin) merayu-rayu dekat Nik Izwan suruh remove artikel di bawah ni kat Coin.My,

Semalam bangsa “taik ponzi” ni duk kata gua leader Pitiscoin pulak.

Baru-baru ini, Coin.My ada cover 1 event ni yang mana sebabagian komuniti DDK nak minta refund.

rujuk : https://coin.my/berita/ddkoin-ddk-sebuah-scam/

Berita sahaja. Tapi puak-puak ni melantun punya teruk. Tak tau apa pasal. Sampailah semalam ada seorang puak diorang sebut pasal leader dah dapat untung.

Disebabkan beberapa hari lalu puak DDK duk bikin riuh dekat group telegram Coin.My, gua raise soalan tetang apa bisnes DDK buat?

Takda jawapan yang jelas, semua suruh baca. Suruh gua fahamkan blockchain pula. Sekali sahabat gua membuka code DDK yang mereka sebarkan dari Github.

Konon ada Github je betul la? Puak-puak diorang sebenarnya tahu yang DDK adalah program MLM yang harus mereka bekerja keras untuk dapatkan recruitment baru.

Selepas code MLM DDK dibongkarkan, mereka mula diamkan diri. Anyway, takpalah, gua sendiri akan review nanti. Get ready wahai mangkuk-mangkuk yang beriman dengan taik entiti Luqmanul Hakim Abdul Rahim.

You are declaring war with me!

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.