TRADER BURSA YANG ANDA BOLEH FOLLOW..

T

Jumaat lalu, aku dan Nik Izwan Kamel telah menguji sistem sahabat kami Muhd Noraswazdi dengan melakukan backtesting terhadap indicator-indicator dan signal-signal dalam system dia.

Alhamdulillah. Accuracy system dia adalam 90% untuk direction dan 80% yang masuk entry price. Yang lebih menarik, system dia ni boleh bersifat intraday dan swing.

Maksudnya, apabila system dia kasitau direction adalah buy, maka 90% direction itu buy adalah benar. Apabila entry price yang signal dia bagi itu adalah X, maka setelah price terkena X, pasti ia akan react dan profit adalah 80%.

Aku katakan ia sangat sangat cemerlang untuk seorang yang melakukan research sendirian dengan penuh tekun. Yang menariknya, idea systemnya telah diabadikan dalam idea tradingview yang mana ia tidak boleh diedit setelah disubmit.

Tahniah sahabat! Semoga tsabat. Ohya, apa nama system dia ni?

Dia namakan system dia, Bomoh Bursa Yang Tersakiti (BBYT) katanya. Boleh follow dia kalau nak follow stock-stock yang dia pick. Korang boleh study juga..

Ada sesiapa lagi nak buktikan? Kami sedia melakukan backtesting..

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.