BILA KAU DAH BAYAR BERIBU RIBAN, MEMANGLAH KAU IN-DENIAL SAMPAI SANGGUP MENIPU..

B

Ni ada sekor macai kata aku fitnah sifu dia pula. Aku dah tulis jelas. Apa alasan aku. Aku takda fitnah sesiapa. Kalau betul, prove it. Tunjukkan apa aku minta tu.

Kalau kau setakat sembang kau akan jadi millionaire. Taik ponzi pun sembang macam tu. Alwi Adam tu pun still jual Unit Trust lagi. Kalau betul dia ada money making machine dengan trading saham, dia tak jual dah unit trust. Unit trust ni insult intelligence bagi real money making trader.

Anyway, macam aku sebut sebelum ni. Aku bagi sikit benefit of doubt, kalau boleh buat, terbukti. Aku iktiraf. Aku sendiri akan duduk belajar. Even bayar 1 juta pun aku sanggup kalau system dia works, tested dan proven.

Mudah! Aku boleh sack semua analyst-analyst aku, aku boleh suruh Nik Izwan Kamel stop train AI system kami. Aku ikut je ajaran guru-guru yang claim system dia works walaupun dah dipublicize.

As for now, aku percaya theory of probability itu benar, sahih, rajih dan sarih.

Rujuk post sebelum ini..

ADAKAH SISTEM WYCKOFF BERKESAN?Aku ulang sekali lagi, kalau sistem yang dijual di dalam buku dan kelas itu jadi,…

Posted by Aliff Ahmad III on Saturday, July 11, 2020

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.