BUAT KELAS BERIBU-RIBU, SURUH BUAT BACKTESTING TAK PANDAI?

B

Kalau kau jumpa sifu macam ni, kau minta refund, blah jela. Sembang dalam Facebook berdegar-degar nak buat backtesting pun tak reti. Tak reti ke tak berani?

Sebenarnya dia tau sistem not working. Pasti losses lagi besar dari profit kalau run backtesting. Tapi kalau dia betul-betul tak reti buat backtesting. Memang scammer la sifu tu.

K la bro..

Ini jela komen untuk sifu tak reti buat backtesting..

Sahabat aku, Fdaus Ahmad akan buat kelas saham murah-murah. Dia akan tunjuk, trading history dia, buat live trade dan cara nak buat backtesting. Korang follow dia, tunggu announcement dia.

Recommended! ðŸ˜œ

Mengenai penulis

Tambah komen

Admin

Who is aLiph.My?

Official blog of Aliff Ahmad (Aliff Shariffuddin) also known as Abu Fedora al-Turkistani. His real name is Ahmad Aliff A S Ahmad Shariffuddin. The co-founder of Scrut.my , Ifmal.com , Idsb.my and Coin.my.